CONTES ESSENCIALS

Escriure històries i olorar essències em fa somriure, il·lusionar-me, inspirar-me i ser feliç.
En aquest nou projecte, Contes essencials, trobaràs aromes i paraules que conten les mateixes coses però de forma diferent. Tanca els ulls i olora l’alegria (JOY, oli essencial de YL) i deixa que aquest conte t’ompli el cor d’essència. Si t’agradaria que escrigui un conte per a tu, acompanyat d’una essència, contacta amb mi! A Llumeneret Blau els contes fan olor. I amb les olors viatges més lluny, a la teva infància, al teu joc preferit, a un ésser estimat, a un racó de món perdut que només coneixes tu.

Escribir historias y oler esencias me hace sonreír, ilusionarme, inspirarme, ser feliz.
En este nuevo proyecto, Cuentos esenciales, encontrarás aromas y palabras que cuentan las mismas cosas pero de forma diferente. Cierra los ojos y huele la alegría (JOY, aceite esencial de YL) y deja que este cuento te llene el corazón de esencia. Si te gustaría que escriba un cuento para ti, acompañado de una esencia, contacta conmigo! En Llumeneret Blau los cuentos huelen. Y con los olores viajas más lejos, a algún lugar de la infancia, a un juego, a un ser querido, a aquel rincón de mundo perdido que solo conoces tu.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *