TEMPS DE LLUNA. ACOMPANYANT LA PRIMERA MENSTRUACIÓ

 claudia_tremblay1
Moltes mares senten el desig d’oferir un moment especial a la seva filla en el pas de nena a donzella. Aquestes mares em demanen una i una altra vegada un espai on compartir amb les seves filles. Us convido a les mares a mirar i estimar el vostre cicle, a recordar la vostra menarquia, a ser una dona cíclica conscient.  Aquest és el millor llegat que es pot oferir, des de la vida quotidiana, des de l’exemple, des de la creativitat i el més important: vosaltres sou qui millor coneixeu a les vostres filles. 
 
Com és el teu cicle? Com et sents a cadascuna de les fases? Quina relació tens amb la menstruació? 
 
Et convido a regalar-te aquest espai sagrat, amorós, on sentir-te, ballar, crear, escoltar contes, rebre i donar carícies. 
SESSIÓ 1: Per a les mares. Connectarem amb l’úter i el cor. Compartirem les nostres històries de la primera lluna. Ballarem, dibuixarem, ens obrirem en un espai segur per poder dir o viure tot allò que no es pot dir. Tancarem amb una sessió grupal del Mètode Els Misteris del Femení per a Homes i Dones. 
SESSIÓ 2: Per a les mares i les filles. Viurem una experiència lúdica de benvinguda per tenir un primer contacte amb el cicle menstrual, amb els poders que ens atorga. Acollirem en el cercle a les nostres filles que inicien el camí de ser dona.
Data i hora: 1a SESSIÓ: 17/4/16 2a SESSIÓ: 1/5/16
Lloc: La Caseta Educació Lliure, Carrer Mateu 16, Barcelona
Aportació: 40 euros/per sessió i per unitat familiar
Facilita: Mònica Gallifa Calatayud
Per a reservar o més informació: 660425287 o llumeneretblau@gmail.com

 (Il·lustració: Claudia Tremblay)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *