FORMACIÓ RAINDROPS, GOTES DE PLUJA

Imagina que al tancar els ulls estàs en un bosc de coníferes, és de nit i al cel s’il·lumina una aurora boreal. Com feien els indis Lakota, amb les teves mans demanes al cel que aquesta preciosa llum baixi al teu cos i curi els teus mals. Doncs això és Raindrops, gotes de pluja, un deliciós massatge físic als peus i a l’esquena aromatitzat pels olis essencials de Young Living, amb tota la seva puresa, intensitat i efectivitat donat que són olis de grau terapèutic.

Aquesta tècnica va ser creada per Gary Young l’any 1980, fundador de Young Living, i durant tots aquests anys s’ha aplicat demostrant una gran efectivitat en dolors musculars de l’esquena, escoliosis, cifosis, equilibrat físic, mental i emocional. Si desitges més benestar i harmonia a la teva vida, has trobat una tècnica senzilla, no invasiva i molt poderosa, que t’aportarà tot això i molt més.

Mercè Macià i jo oferim aquesta formació que obrirà un nou cicle per a tu. T’esperem amb ganes de viatjar a través del cos i els aromes.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *